renovatiesloop of duurzaam slopen

Van renovatiesloop tot totaalsloop

Slopen is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, wel degelijk precisiewerk. Of het nu om renovatiesloop of totaalsloop gaat: wij beperken de overlast zoveel mogelijk en ruimen alles netjes op. Klaassen Sloopwerken beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor wij de meest uiteenlopende projecten aankunnen.

Gebouwen slopen

Moet er een keuken of badkamer gesloopt worden? Of wil je een woning laten strippen? Dan is er sprake van renovatiesloop. Klaassen Sloopwerken verzorgt veel van dit soort projecten. Ook totaalsloop komt regelmatig voor. Hierbij slopen we het gehele gebouw op vakkundige wijze. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Kozijnen verwijderen
  • Dakkapel verwijderen
  • Binnenwanden strippen
  • Wand- en vloertegels verwijderen
  • Huis slopen
  • bedrijfspand slopen
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Ervaring sloopwerken

Klaassen heeft vele jaren ervaring met sloopwerken. We slopen duurzaam en veilig, dankzij vakbekwaam personeel en modern materieel. De richtlijnen van het certificaat Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007) nemen wij hierbij in acht. Onze machines zijn voorzien van een sproeisysteem dat stofoverlast tegengaat.

Duurzaam slopen

Duurzaam slopen is bij ons vanzelfsprekend. De vrijkomende materialen worden zoveel mogelijk gescheiden en gesorteerd of gedemonteerd voor direct hergebruik. Als het niet anders kan, wordt het gerecycled.

Pyrotechniek

Pyrotechniek is één van de nieuwste innovaties op sloopgebied. Het werkt met zogeheten pyrotechnische cartridges. Slopen van betonnen constructies op moeilijk bereikbare plekken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. In Duitsland wordt deze techniek al veel toegepast.
Meer weten >>

Recyclinggranulaten

Gebouwen zien wij als grondstofbronnen. Puin wordt op het werk gebroken met onze mobiele puinbreekinstallatie. Recyclinggranulaten zijn, uit oogpunt van duurzaamheid, zeer gewaardeerde secundaire grondstoffen die wij bij voorkeur zo hoogwaardig mogelijk hergebruiken.

Een voorbeeld daarvan is het toepassen van betongranulaat in betonmortel ter vervanging van zand en grind.

Ook andere materialen worden uit de sloopobjecten verwijderd en op de werf geschikt gemaakt voor hergebruik, zoals balkhout, underlayment, stalen balken, verlichtingsarmaturen,stalen damwandprofielen, deuren en bestratingsmaterialen.

Energiebesparing

Onze houtvergasser brandt op schoon sloophout om zo onze bedrijfsgebouwen en woningen te verwarmen en van warm water te voorzien. Deze installatie voldoet aan de NEN-EN 303-5. Zo kan energie worden bespaard en wordt CO2-uitstoot teruggedrongen.