Asbest laten verwijderen: veilig en efficiënt

Wil je asbest laten verwijderen? Dat is één van onze voornaamste werkzaamheden. Als je met asbest te maken krijgt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, zonder gedoe. En daar zijn wij in gespecialiseerd. Asbest verwijderen gaat gepaard met veel veiligheidsvoorschriften en andere maatregelen. Klaassen Sloopwerken is hier als geen ander in thuis en beschikt over alle benodigde certificaten. Het daadwerkelijke saneren gebeurt efficiënt, netjes en nauwkeurig.

Asbestsanering

Asbestsanering kan een kleine klus of een groot project zijn; van een kleine binnensanering tot een dak of zelfs totaalsloop. Alles wat hierbij komt kijken, voeren wij uit. We kunnen voor jou:

  • De situatie inventariseren
  • De Sloopmelding doen
  • Doorverwijzen naar een betrouwbaar asbestinventarisatiebureau
  • Het asbest afvoeren
  • Eventueel een nieuw dak verzorgen

Golfplaten verwijderen

Veel woningen en panden zijn nog voorzien van golfplaten met asbest. Het is belangrijk om hier actie op te ondernemen, want in 2024 komt er een verbod op asbestdaken. Wij kunnen deze golfplaten verwijderen en vervangen door asbestvrije golfplaten of sandwichpanelen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Recyclinggranulaten

Met onze mobiele breekinstallatie met nazeef verwerken we het puin op locatie tot granulaat, oftewel hoogwaardige bouwstoffen. Dit granulaat kan hergebruikt of verkocht worden.

Recyclinggranulaten zijn, uit het oogpunt van duurzaamheid, zeer gewaardeerde secundaire grondstoffen die wij zo hoogwaardig mogelijk willen hergebruiken. Een voorbeeld daarvan is het toepassen van betongranulaat in betonmortel ter vervanging van zand en grind. Ook kunnen de recyclinggranulaten worden verwerkt tot legoblokken van beton.

Energiebesparing

Onze houtvergasser brandt op schoon sloophout om zo onze bedrijfsgebouwen en woningen te verwarmen en van warm water te voorzien. Deze installatie voldoet aan de NEN-EN 303-5. Zo kan energie worden bespaard en wordt CO2-uitstoot teruggedrongen. Staal en balkhout wordt op de werf gereed gemaakt voor verkoop.

Asbest verwijderen kosten

Wat zijn de kosten van asbestsanering? Daar vertellen wij je graag meer over. Neem contact met ons op en we geven je een schatting van de kosten. Ook voor andere vragen kun je altijd bij ons terecht.